Termeni si Conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.burgershow.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.burgershow.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de SC MARILUCA BUSINESS CONCEPT SRL.

 
Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

- utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului

- utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

- utilizatorul nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.burgershow.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea BURGER SHOW sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.burgershow.ro este un site cu continut informativ. BURGER SHOW nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

BURGER SHOW nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru BURGER SHOW.

BURGER SHOW nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.burgershow.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

BURGER SHOW poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor BURGER SHOW si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.burgershow.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.